Gebakken dikformaat bond genuanceerd

Gebruikte gebakken dikformaat in de kleur bond genuanceerd. Ze zijn verkrijgbaar vanaf €38,- per m². 
U kunt de partij opnemen met een maximaal van 100 m². 

Gebakken dikformaat bond genuanceerd

incl. btw

Productinformatie

Gebruikte dikformaten in de kleur bond genuanceerd. De afmetingen zijn ca. 20 cm x 7 cm x 8 cm. De stenen hebben in stabilisatiezand gelegen. de onderkant van de stenen zijn daardoor grijs uitgevallen, de bovenkant van de gebakken dikformaat is de kleur bond genuanceerd. In afbeelding 3 kunt u zien wat er bedoelt wordt.  U kunt de gebruikte dikformaten het beste gebruiken voor de bestrating van een oprit waar veel en/of zware voertuigen overheen rijden. Om de dikformaat het beste te uiten, kunt u ze op een elleboogverband of keperverband bestraten. Er zitten ongeveer 75 dikformaten in een m². U moet hierbij rekening houden dat er in de gehele partij tussen de 10% en 15% breuk dikformaten tussen zit. U zou dit nodig hebben voor het knipwerk.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

De afmetingen zijn ca. 20 cm x 7 cm x 8 cm.

Productdetails

Created with Sketch.

De gebakken dikformaat is een duurzaam oer-Hollands en natuurlijk product sinds de dertiende eeuw. Je ziet de gebakken dikformaat overal in Nederland terug komen. Ze staat ook bekend om de uitstraling en de textuur van de klinker. De gebakken dikformaat hebben een levensduur van ca. 100 jaar. 

Offerte aanvragen 

Heb je liever eerst een offerte, vul hieronder de volgende gegevens in.
- Naam + Achternaam
- E-mailadres
- Telefoonnummer
- Hoeveel vierkante meters u nodig heeft
- Type stenen waar u geïnteresseerd in bent
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op! 

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.