Gebakken keiformaat rood

Gebruikte gebakken keiformaat in de kleur rood. Ze zijn verkrijgbaar vanaf €29,75 per m². U kunt de partij in grote en kleine hoeveelheid afnemen. 

Gebakken keiformaat rood

incl. btw

Productinformatie

Gebruikte gebakken keiformaat in de kleur rood. De afmetingen zijn ca. 20 cm x 10cm x 9 cm. Je kunt de gebruikte keiformaat gebruiken voor een oprit, sierbestrating in de tuin of parkeerplaats. Je hebt ongeveer 50 klinker nodig voor een oppervlakte van 1m². U moet hierbij rekening houden dat er in de gehele partij tussen de 10% en 15% breuk keiformaat tussen zit. U zou dit nodig hebben voor het knipwerk.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

De afmetingen van de keiformaat zijn ca. 20cm x 10cm x 9cm. 

Productdetails

Created with Sketch.

De gebakken keiformaat is een duurzaam oer-Hollands en natuurlijk product sinds de dertiende eeuw. Je ziet de gebakken keiformaten overal in Nederland terug komen. Ze staat ook bekend om de uitstraling en de textuur van de klinker. De gebakken keiformaten hebben een levensduur van ca 100 jaar. 

Offerte aanvragen 

Heb je liever eerst een offerte, vul hieronder de volgende gegevens in.
- Naam + Achternaam
- E-mailadres
- Telefoonnummer
- Hoeveel vierkante meters u nodig heeft
- Type stenen waar u geïnteresseerd in bent
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op! 

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.