Gebakken waalformaat rood

 

Gebruikte gebakken waalformaat in de kleur rood. Ze zijn verkrijgbaar vanaf €67,- per m². U kunt de partij is grote en kleine hoeveelheid opnemen. 

Gebakken waalformaat rood

incl. btw

Productinformatie

Gebruikte waalformaat in de kleur rood. De afmetingen zijn ca. 20 cm x 9 cm x 6 cm. U kunt de gebruikte waalformaat het beste gebruiken voor de bestrating van een oprit, sierbestrating in de tuin of een pad. Er zitten ongeveer 100 dikformaten in een m². U moet hierbij rekening houden dat er in de gehele partij tussen de 10% en 15% breuk waalformaten tussen zit. U zou dit nodig hebben voor het knipwerk.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

De afmetingen zijn ca. 20 cm x 9 cm x 6 cm 

Productdetails

Created with Sketch.

De gebakken waalformaat is een duurzaam oer-Hollands en natuurlijk product sinds de dertiende eeuw. Je ziet de gebakken waalformaat overal in Nederland terug komen. Ze staat ook bekend om de uitstraling en de textuur van de klinker. De gebakken waalformaat hebben een levensduur van ca. 100 jaar. 

Offerte aanvragen 

Heb je liever eerst een offerte, vul hieronder de volgende gegevens in.
- Naam + Achternaam
- E-mailadres
- Telefoonnummer
- Hoeveel vierkante meters u nodig heeft
- Type stenen waar u geïnteresseerd in bent
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op! 

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.